Cultivator's

Cultivator’s kasvivärit on 100% luonnollisia ja luomusertifioituja, joiden raaka-aineet tulevat omilta valvotuilta viljelmiltä. Värit on valmistettu muun muassa hennasta, indigosta, aloe verasta, kamomillasta, eukalyptuksesta, kurkumasta, punajuuresta, hibiskuksesta. Tuotteissa ei ole käytetty, eivätkä tuotteet myöskään sisällä synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja tai GMO- ainesosia. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat Euroopassa dermatologisesti testattuja. Tuotteet on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä, sekä käyttämällä aurinkoenergiaa ja niiden hiilijalanjälki on 0.
Kasviväreillä saadaan luonnollinen ja vivahteikas väri ja upea kiilto hiuksiin. Väreillä on hyvä peittokyky ja ne kestävät hyvin, vaikka ne eivät olekaan kestovärejä (väri haalistuu pesujen myötä). Valikoimasta löytyy 20 erilaista valmista sekoitusta, joissa on runsaasti sekä intensiivisiä että luonnollisia sävyvaihtoehtoja ja hiusta vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia. Lopulliseen värisävyyn vaikuttaa hiusten oma väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Värjäyksen jälkeen väri syvenee vielä 48 tunnin ajan. Kasvivärit sisältävät aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja tekee hiuksista entistä pehmeämmät ja paksun tuntuiset. Camomilla taas rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee ärsytystä. Kasvivärit eivät sisällä kemiallisia hapettimia, joten ne eivät vaalenna hiusta. Kasviväreillä on mahdollista kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä. Sävyä tulee kokeilla aina pieneen hiussuortuvaan ennen värjäyskertaa, jotta saa halutun lopputuloksen.
Pakkauksessa on 4 annospussia, värjäysmyssy ja värjäyshanskat. 1 Annospussi riittää lyhyille, 2 keskipitkille, 3 pitkille ja 4 erittäin pitkille hiuksille.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.