Kålsjö

Kålsjö sarjan on suunnitellut Veera, Saaren Taika -tuotesarjan kehittelijän tytär. Kålsjö sarjaa valmistaa Topaz Oy, kuten Saaren Taika -sarjaakin. Kålsjö on suunniteltu vastaamaan vaativaa kosmetiikka makua mahdollisimman luonnollisista ja laadukkaista ainesosista.

Kålsjössä käytetään tuoksuina muun muassa raikasta omenan tuoksua ja täyteläisen kermaisen tuoksuista kookosta. Näitä tuoksuja ei saa aikaan luonnollisilla eteerisillä öljyillä, vaan nämä tuoksut vaativan mukaansa n. 1% verran ei-luonnollista tuoksua. Tuotteissa käytetty ei-luonnollinen tuoksu on tarkasti valittu ja se on täysin allergeeniton ja käyttäjälleen vaaraton. Tuotteet ovat muuten täysin luonnonkosmetiikkaa, vain tuoksu on keinotekoinen. Tästä syystä Kålsjö onkin todella hyvä sarja niille ihmisille, jotka saavat eteerisistä öljyistä allergisia reaktioita ja jotka ovat valmiita tinkimään 1% verran luonnonkosmetiikasta, jotta saavat ihania tuoksuja kosmetiikkatuotteisiinsa.

Kålsjö- sarja on siis suunniteltu erityisesti asiakaskunnalle, joka arvostaa ylellisyyttä ihonhoidossa ja täyteläisiä raikkaita tuoksuja.

Saatavana verkkokaupasta. Mahdollista ostaa myös myymälästä, tällöin 1-2 päivää toimitusaika.