Saaren Taika

Saaren Taika -tuotteet on valmistettu Suomessa luontoa kunnioittaen!

Heidän laajasta valikoimastaan löydät tuotteita niin kauneuden- kuin kodinhoitoonkin. Artesaanisaippuat, palashampoot ja hoitoainepalat on valmistettu luonnollisista ainesosista eivätkä sisällä synteettisiä aineita. Ne ovat biohajoavia, vegaanisia, säilöntä- ja lisäaineettomia, muovittomia ja myrkyttömiä.
Sheavoiteiden raaka-aineet on tarkkaan valikoituja ja laadultaan erittäin puhtaita. Voiteet ovat tuorekosmetiikka minkä ansiosta niihin ei tarvitse lisätä säilöntäaineita. Voiteissa on sheavoin kaikki luontaiset ominaisuudet saatu säilytettyä kuten A- ja E-vitamiinit, luontainen UV-suoja (n. SK6), rasvahapot kuten palmitiini-, steariini- ja linolihapot (Omega-6 rasvahappo) sekä muut iholle ja hiuksille tärkeät hoitavat ainesosat.
Pyykkietikat ovat täysin biohajoavia eivätkä näin rasita ympäristöä. Ne eivät sisällä fosfaattia, zeoliittia, rikkidioksidia, sulfiitteja eikä muita haitallisia kemikaaleja. Niiden avulla saat raikastettua niin pyykit kuin muutkin kodin tekstiilit.
Ekosiivousaineilla voit huoletta pitää kotisi puhtaana. Siivoustuotteisiin kuuluu siivoussaippuat, pyykkisaippuat sekä imurointipuuterit.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.