Tek

Italialainen TEK valmistaa harjoja ja kampoja luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun yrityksen omissa tiloissa italialaisen käsityöläisen tekemänä. Tuotteissa on brändin oma, tyylikäs design. Ergonominen muotoilu ja antistaattinen puumateriaali tekevät niistä miellyttäviä käyttää.
TEKIN tuotteiden päämateriaali on italialainen, 100% FSC sertifioitu puu (valkopyökki, saarni, oliivipuu). Puu on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille. Harjojen pohjissa käytetään aitoa luonnonkumia. Jokainen puuharja ja kampa viimeistellään ja pintakäsitellään käsityönä mehiläisvahalla ja pellavansiemenöljyllä. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvivärejä.
Teknisen toimivuutensa lisäksi, TEKin tuotteilla on hoitavia vaikutuksia. Puupiikkiharja hieroo päänahkaa ja parantaa päänahan verenkiertoa, vahvistaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia sekä hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Luonnollinen villisianharjas taas antaa hiuksille volyymiä ja kaunista kiiltoa sekä liukuu hiusten sisään ja erottelee ne toisistaan hellävaraisesti repimättä tai rikkomatta hiusta.
Harjojen pakkaus on tehty valkaisemattomasta 100% FSC sertifioidusta kartongista.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.

Tutustu tuotemerkkiin tarkemmin: https://www.tek-italy.it/en/tek-consumer-line/brushes-and-combs-in-natural-wood.html