Make-Up, Beauty & Wellness Anniina

Kosmetiikka-alan yritys täynnä mustikan voimaa

Make-Up, Beauty & Wellness Anniina on Myrtilli Oy:n aputoiminimi, jolla harjoitamme kosmetiikka ja hyvinvointi myymälämme, kauneushoitolamme ja verkkokauppamme päivittäistä liiketoimintaa. Nimi Myrtilli on johdettu mustikan latinankielisestä nimestä Vaccinium myrtillus. Myrtilli-nimi näkyy kuva-aiheina ja väreinä yrityksemme ulkoasun mustikkateemassa.

Myrtilli Oy perustettiin vuonna 2010. Aluksi toimimme Lappeenrannassa apteekin yhteydessä niin sanottuna rohdosmyymälänä. Vuonna 2018 yrityksessämme tehtiin sukupolvenvaihdos ja liiketoiminta siirrettiin Turkuun kosmetiikka- ja hyvinvointimyymälän muodossa. Kivijalkamyymälämme avattiin toukokuussa ja toimintamme laajeni kauneushoitolapuolelle lokakuussa 2018. Tammikuussa 2019 avasimme yrityksemme verkkokaupan.

Valikoima ja palvelut

Laaja valikoima kosmetiikkatuotteita

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista asiakaspalvelua ja laadukkaita tuotteita omaan hyvinvointiin.

Valikoimissamme on useita erilaisia kosmetiikkasarjoja ja -tuotteita sekä naisille, miehille että lapsille. Suosimme ennen kaikkea luonnonkosmetiikkaa sen puhtauden ja ympäristöystävällisyyden vuoksi.

Löydät meiltä kosmetiikkatuotteet esimerkiksi:

  • Henkilökohtaiseen hygieniaan ja intiimihygieniaan
  • Hiustenhoitoon
  • Ekologiseen siivoukseen ja pyykinpesuun
  • Meikkaukseen ja kauneudenhoitoon
  • Kynsienhoitoon
  • Lemmikeille
  • Naisille, miehille ja lapsille

Myymälämme yhteydessä toimii kauneushoitolamme, jossa kosmetologimme tekevät erilaisia kosmeettisia- ja rentouttavia hoitoja. Lisäksi teemme myös hampaidenvalkaisuja, hellävaraisella LED-tekniikalla. Valttinamme on se, että kauneushoitolamme ja myymälämme ovat yhtä aikaa auki. Tämä takaa sen, että meillä asiakas pääsee asioimaan myymälässämme myös kauneushoitojen aikana. Toteutamme kauneushoitolapalvelumme myymälän aukioloaikoina aina niin, että paikalla on vähintään kaksi työntekijää. Kauneushoitola on auki myös sopimuksen mukaan.

Henkilöstö

Anniina

Yrittäjä ja yrityksen toimitusjohtaja Anniina valmistui kesäkuussa 2012 meikkaaja-maskeeraajaksi ja helmikuussa 2013 kosmetologiksi. Lisäksi hän on suorittanut stylistin koulutuksen ja lyhyen parturi-kampaaja-koulutuksen. Anniina luotsaa yritystä kohti uusia tuulia. Anniinan vastuulla on hoitaa tilaukset ja vastata tuotevalikoimasta. Pitääkseen huolta asiakkaistaan hän tutustuu jatkuvasti uusiin tuotesarjoihin ja perehtyy niiden ominaisuuksiin. Lisäksi hän huolehtii yrityksen taloushallinnosta. Anniina on jäämässä äitiyslomalle helmikuussa 2019, mutta hän hoitaa etänä kaikki mahdolliset yrityksen toimintaan vaikuttavat asiat.

”Olen haaveillut 2015 vuodesta asti omasta yrityksestä Turkuun. Ennen tammikuuta 2018 minulla ei ollut mahdollisuutta lähteä toteuttamaan yrittäjähaavetta, koska työskentelin äidilläni Lappeenrannassa. Haaveeni sai ensimmäisen sysäyksensä, kun huomasin, että Ben Nye -ammattimeikkisarjalle etsittiin lisää jälleenmyyjiä. Otin yhteyttä Ben Nyen maahantuojaan ja sain myöntävän vastauksen jälleenmyynnistä. Lopulta tammikuussa 2018 aloin tosissani työstää haavettani.

Kiinnostuin alun perin luonnonkosmetiikasta, sillä olen allergikko enkä aivan tarkalleen tiedä, mille aineille olen herkistynyt. Karsin käyttökosmetiikastani tuotteet, joita en voinutkaan enää käyttää. Vähitellen siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi olen huolissani siitä, miten ympäristöä kuormitetaan ja miten kosmetiikka oikeasti vaikuttaa meihin. Tästä syystä halusin ottaa myymälämme valikoimiin runsaasti luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi valikoimiimme kuuluu muutamia muita laadukkaita kosmetiikkasarjoja, kuten Ben Nye -meikkisarja.”

 Ilari

Anniinan aviopuoliso Ilari vastaa yrityksen mainonnasta ja tarjoustuotteista sekä hampaidenvalkaisuista. Hän on Anniinan tärkeä tuki sekä oikea käsi. Ilari aloitti kemian maisteriopinnot syksyllä 2018 Turun yliopistossa. Ilari vastaa meillä kemiaan liittyviin kysymyksiin ja viimekädessä häneltä kysytään, jos tuoteselosteissa on jotain ihmeellistä.

Susanna

Susannalla on laaja kokemus kosmetologina ja kosmetologikouluttajana. Hän on SKY- & CIDESCO- kosmetologi. Hän tekee meillä kaikki hoidot hoitolapuolella sekä hän toimii myös myymälän puolella ja hoitaa verkkokauppatilauksia.

Ilona

Ilona on koulutukseltaan kosmetologi. Tällä hetkellä Ilona toimii myymälässämme ja hoitaa verkkokauppatilauksia. Ilona on Anniinan äitiysloman sijaisena.