Toimitusehdot

Myrtilli Oy
Y-tunnus 2326782-4
Jalkalantie 70B
21870 Riihikoski

Luotu: 18.12.2018
Päivitetty: 20.9.2020

Yleiset

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias asioidaksesi verkkokaupassamme. Mikäli olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan suostumuksen. Toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen (ei Ahvenanmaalle).

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Maksutapa

Maksu verkkokaupassa tapahtuu turvallisen ja luotettavan Checkout -maksunvälityspalvelun kautta. Tarjoamme Checkout:in kautta laskumaksuja, tilimaksuja, korttimaksuja ja suoramaksuja. Sopivan maksutavan voit valita tilauksesi yhteydessä. Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoja Checkout maksunvälityspalvelusta.

Rahti

Toimitusaika

Verkkokaupan kautta toimitus käsitellään aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin enintään neljän (4) arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta meille. Postin ja Matkahuollon toimitusajat ovat normaalisti 2-4 arkipäivää. Make-Up, Beauty & Wellness myymälältä noudettavia tilauksia säilytämme kahdeksan arkipäivää, ellei asiasta ole erikseen sovittu asiakkaan kanssa.

Toimitusmaksut

Tilauksen toimitusmaksut ilmoitetaan aina ennen tilauksen hyväksyntää.

Palautusoikeus

Ota aina yhteyttä info@myrtilli.fi ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi 14 päivän sisällä. Palautusaika alkaa sinä päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksesi tai olennaisen osan siitä.

Palautusoikeus on ainoastaan voimassa, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaalla on oikeus tutkia tuotetta, mutta sinetin poistaminen, sekä tuotteen kokeileminen on kielletty. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske alennetulla hinnalla myytäviä tuotteita.

Lähettäjästä (myrtilli.fi) riippumattomista palautuksista peritään 20,00 € suuruinen maksu. Jos olemme lähettäneet asiakkaalle väärän tuotteen, palautus on hänelle aina maksuton.

Reklamaatio

Ota aina yhteyttä info@myrtilli.fi ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Jos tuote on vahingoittunut tai väärä, se pitää reklamoida kohtuullisen ajan sisällä. Reklamaatio tehdään lähetyslistan kääntöpuolelle. Kuvaile virhettä tarkasti ja ilmoita, jos haluat uuden tuotteen tai rahallisen hyvityksen.

Asiakkaan voi olla pakko maksaa palautusrahdista riippuen reklamaation luokasta. Jos palautus on hyväksytty, asiakkaan mahdolliset maksut korvataan aina. (Palautusrahti)

Jos reklamaatiota ei hyväksytä, tuotteen uudelleen lähettäminen maksaa 20,00 €.

Korvaus

Jos kauppa on purettu oikeudenmukaisesti, esimerkiksi palautusoikeuden tai reklamaation takia, palautamme rahat puretusta ostoksesta aina kuluttajalle 30 päivän sisällä. Emme korvaa varastettuja tuotteita. Emme myöskään korvaa noutamattomia tai palautettuja tuotteita, jos palautuksesta ei ole sovittu asiakkaan kanssa.

Luottamuksellisuus ja henkilötietolaki

Kun rekisteröidyt jäseneksi tai teet tilauksen, hyväksyt, että tallennamme tietosi yrityksessämme, jotta sitoumuksen täyttäminen teitä vastaan olisi mahdollinen. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Virhe / loppuunmyynti ja hintamuutokset

Tuotteiden ainesosaluettelot on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on saattanut joissakin tapauksissa muuttua valmistajan toimesta, nämä muutokset päivittyvät sivuille, kun ne huomataan ja emme vastaa mahdollisista virheistä tai painovirheistä. Myrtilli.fi:stä riippumattomat muutokset, kuten arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat vaikuttaa tuotteiden hintoihin. Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnan muutoksiin.