100% pure 50% Vitamin C Mask 38 g - 50% C-Vitamiini Naamio (jauhe)

Ihoa kirkastava ja pehmittävä kasvonaamio.

39,60 

Varastossa

Kuvaus

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvonaamio. Sisältää kollageeni ja elastiini tuotantoa aktivoivaa C-vitamiinia. Hedelmähapot tekevät ihosta heleämmän ja tasoittavat pigmenttimuutoksia. Ihosta tulee tasaisempi ja pehmeämpi. Pakkauskoko 38 g.

Käyttöohje:
Ota jauhetta n. 1 tl kämmenelle tai pieneen kippoon. Sekoita jauheen joukkoon n. 1 tl vettä. Voit lisätä joukkoon myös pari tippaa kasvoöljyjä, jotta naamion poistamisesta tulee helpompaa. Levitä naamio kasvoille sekä kaulalle ja anna vaikuttaa n. 10-15 min.. Huuhtele.

INCI: Sodium Ascorbate (Vitamin C), Calcium Ascorbate (Vitamin C), Avena Sativa (Colloidal Oatmeal) Kernel, Niacinamide (Vitamin B3), Kaolin (White Clay), Sodium Bicarbonate (Baking Soda), Curcuma Longa (Turmeric) Root, Rosa Canina (Rosehip) Extract, Ananas Cosmosus (Bromelain) Extract, Papain, Hyaluronic Acid, Myrciaria Dubia (Camu Camu) Fruit Extract, Carica (Green Papaya) Fruit Extract, Lactic Acid, Kojic Acid, Citrus Sinensis (Orange) Essential Oil, Limonine*.

*Component of Natural Essential Oil

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 1/2023.

100% pure 50% Vitamin C Mask 38 g - 50% C-Vitamiini Naamio (jauhe)

SKU 843585106831 Kategoriat , , Tag Brand: