100% Pure

100% Pure: 50% Vitamin C Mask 38 g

39,60 

Ihoa kirkastava ja pehmittävä kasvonaamio.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585106831 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihoa kirkastava ja uudistava kasvonaamio. Sisältää kollageeni ja elastiini tuotantoa aktivoivaa C-vitamiinia. Hedelmähapot tekevät ihosta heleämmän ja tasoittavat pigmenttimuutoksia. Ihosta tulee tasaisempi ja pehmeämpi. Pakkauskoko 38 g.

Käyttöohje:
Ota jauhetta n. 1 tl kämmenelle tai pieneen kippoon. Sekoita jauheen joukkoon n. 1 tl vettä. Voit lisätä joukkoon myös pari tippaa kasvoöljyjä, jotta naamion poistamisesta tulee helpompaa. Levitä naamio kasvoille sekä kaulalle ja anna vaikuttaa n. 10-15 min.. Huuhtele.

INCI: Sodium Ascorbate (Vitamin C), Calcium Ascorbate (Vitamin C), Avena Sativa (Colloidal Oatmeal) Kernel, Niacinamide (Vitamin B3), Kaolin (White Clay), Sodium Bicarbonate (Baking Soda), Curcuma Longa (Turmeric) Root, Rosa Canina (Rosehip) Extract, Ananas Cosmosus (Bromelain) Extract, Papain, Hyaluronic Acid, Myrciaria Dubia (Camu Camu) Fruit Extract, Carica (Green Papaya) Fruit Extract, Lactic Acid, Kojic Acid, Citrus Sinensis (Orange) Essential Oil, Limonine*.

*Component of Natural Essential Oil

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.