100% Pure

100% Pure: Acai Pulp Facial Scrub 59ml

37,00 

Super hedelmää sisältävä kuorinta tekee ihosta tasaisen ja pehmeän.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738013679 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ihoa heleyttävä ja kirkastava kasvokuorinta. Sen sisältämät murskatut acai-marjat hoitavat ihoa niiden sisältämien vitamiinien, mineraalien, antioksidanttien ja rasva-happojen ansiosta. Ihosta tulee tasaisempi ja pehmeämpi sen tehokkaan kuorivan ominaisuuden ansiosta. Kuorintaa tulee käyttää aina kostealle iholle sen tiivistemäisen koostumuksensa takia (näin kuorinnasta ei tule liian voimakas). Pakkauskoko 59ml.

Käyttöohje:
Käyttö kuorintana: Ota tuotetta kostutetuille käsille ja hiero kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero muutama minuutti ja huuhtele haalealla vedellä.
Käyttö naamiona: Levitä tuotetta puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhdo haalealla vedellä.
INCI: Organic Glycerin, Organic Vitis Vinifera (Grape) Seed Exfoliant, Organic Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Organic Coffea Arabica (Coffee) Oil, Organic Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Organic Vitis Vinifera (Grape) Seed Powder, Organic Euterpe Oleracea (Acai) Seed Powder, Organic Oleracea (Acai) Seed Oil, Organic Euterpe Oleracea (Acai) Seed Extract, Organic Sambucus Nigra (Elderberry) Fruit Extract, Organic Myrica Rubra (Yumberry) Fruit Extract, Organic Lycium Barbarum (Goji Berry) Powder, Organic Garcinia Mangostana (Mangosteen) Extract, Organic Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Organic Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Organic Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Flower Extract.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.