100% Pure

100% Pure: Bamboo Blur Powder Translucent 5.5g

43,30 

Ihoa tasoittava puuteri, joka jättää ihon pinnan silkkisen pehmeäksi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738011019 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä puuteri jättää ihon pinnan silkkisen pehmeäksi. Mattapinnan antava puuteri on tehty bambun piioksidista (silica). Öljyä imevä piioksidi tukee kollageenin muodostusta. Pakkauskoko 5.5g

Käyttöohje:
Tätä puuteria voit käyttää pelkästään tai meikkivoiteen päällä. Kopauta purkkia, jotta puuteria nousee verkon pintaan. Pyöräytä sivellintä verkon pinnalla ja kopauta sitä kevyesti, jotta ylimääräinen puuteri irtoaa. Levitä puuteria kasvoille keskeltä ulospäin.

INCI: Bamboo Silica

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.