100% Pure

100% Pure: Black Tea Long Last Liquid Eye Liner 7ml

30,30 

Kokopäivän kauniina kestävä rajaus! Nestemäinen vedenkestävä rajaus, jonka väripigmentit on saatu mustasta teestä.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738006749 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nestemäinen rajaus jonka väripigmentit on saatu mustasta teestä synteettisten väriaineiden sijaan. Sopii myös herkille silmille hellävaraisen koostumuksensa ansiosta. Vedenkestävä. Pakkauskoko 7ml.

Käyttöohje:
Levitä halutun paksuinen rajaus aivan ripsityveen.

INCI: Camellia Sinensis (Organic Micronized Black Tea)* Leaf Extract, Vegetable Glycerin, Aloe Barbadensis (Organic Aloe)* Leaf Juice, Xanthan Gum, Extracts of Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Lonicera Caprifolium Flower, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower.
*Luomusertifioitu

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.