100% pure Blood Orange Cleansing Balm 85 g - Veriappelsiini Puhdistusvoide

Kosteuttava puhdistusvoide kaikille ihotyypeille.

42,30 

Varastossa

Kuvaus

Tehokas ja ihoa kosteuttava puhdistusvoide kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä normaalille ja kuivalle iholle. Sen sisältämä kookos- ja oliiviöljy poistaa meikin kuin meikin sekä epäpuhtaudet ihon pinnalta. Samalla se kuitenkin hoitaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 85 g.

Käyttöohje:
Ota puhdistusvoidetta esim. puhtaalla lusikkalla sormenpäihisi. Lämmitä tuotetta sormien välissä, jolloin lämpö saa aikaan tuotteen helpomman levittyvyyden.  Hiero puhdistusvoidetta kasvojen ja kaulan iholle. Voidaan käyttää myös silmämeikinpoistoon. Poista huuhtomalla tai pyyhi kostealla pyyhkeellä.

INCI: Persea Gratissima (Organic Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil, Olea Europaea (Organic Olive) Leaf Oil, Olea Europaea (Organic Olive) Oil, Cera Alba (Organic Beeswax), Citrus Aurantium Dulcis (Blood Orange Essential Oil) Fruit, Polyglyceryl-3 Palmitate (Derived from Coconuts).
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen kuun loppua 6/2022.

 

100% pure Blood Orange Cleansing Balm 85 g - Veriappelsiini Puhdistusvoide