100% Pure Bright Eyes (5 sheets) 8 g - Kirkastava Naamio Silmänalusille

Kosteuttava ja kirkastava silmänympärysnaamio.

30,30 

Varastossa

Kuvaus

Kosteuttava silmänympärysnaamio. Naamion “hydrogel”-koostumus on valmistettu 95% luomu aloe vera -vedestä ja 5% kasviselluloosasta, näin siitä on saatu ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava. Sen sisältämä vihreästä teestä ja kahvista saatu kofeiini vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kirkastaa ihoa vilkastuttamalla pintaverenkiertoa. Mitä kauemmin naamio on ihollasi sitä ohuempi hydrogeelinaamiosta tulee, sillä se luovuttaa kosteutta ja aktiivi-aineita ihoon. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 5kpl.

Käyttöohje:
Avaa paketti ja ota yksittäispakattu naamio paketista. Huomioi että paketti on oikein päin! Aseta naamio puhdistetulle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 15-20min.. Poista naamio, älä huuhdo kasvoja vaan hiero loppu hoitoneste ihoon. Tämän jälkeen levitä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Naamio on kertakäyttöinen.
INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Matcha Green Tea)*, Organic Green Coffee*, Ilex Paraguariensis ( Organic Yerba Mate) Tea*, Cucumis Sativus (Cucumber) Hydrosol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Caffeine, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose.
*Luomusertifioitu
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen 09/01/2023.

100% Pure Bright Eyes (5 sheets) 8 g - Kirkastava Naamio Silmänalusille