Ale!
100% Pure

100% Pure: Bright Eyes Mask 8g (KESTO 12/11/2020)

7,30  5,11 

Kosteuttava ja kirkastava silmänympärysnaamio.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Kosteuttava silmänympärysnaamio. Naamion ”hydrogel”-koostumus on valmistettu 95% luomu aloe vera -vedestä ja 5% kasviselluloosasta, näin siitä on saatu ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava. Sen sisältämä vihreästä teestä ja kahvista saatu kofeiini vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kirkastaa ihoa vilkastuttamalla pintaverenkiertoa. Mitä kauemmin naamio on ihollasi sitä ohuempi hydrogeelinaamiosta tulee, sillä se luovuttaa kosteutta ja aktiivi-aineita ihoon. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 8g.

Käyttöohje:
Avaa paketti ja ota yksittäispakattu naamio paketista. Huomioi että paketti on oikein päin! Aseta naamio puhdistetulle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 15-20min.. Poista naamio, älä huuhdo kasvoja vaan hiero loppu hoitoneste ihoon. Tämän jälkeen levitä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Naamio on kertakäyttöinen.
INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Matcha Green Tea)*, Organic Green Coffee*, Ilex Paraguariensis ( Organic Yerba Mate) Tea*, Cucumis Sativus (Cucumber) Hydrosol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Caffeine, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose.
*Luomusertifioitu

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.