Ale!
100% Pure

100% Pure: Brush Kabuki F40 (POISTETAAN MEILTÄ)

28,20  22,56 

Super pehmeä kabuki sivellin.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738012283 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Super pehmeä kabuki sivellin, joka sopii erittäin hyvin meikkivoiteiden ja sävyttävien päivävoiteiden levitykseen. Voidaan käyttää myös voidemaisten poskipunien ja korostusvärien levitykseen.

Käyttöohje:
Ota haluamaasi tuotetta kädelle ja kasta sivellin siihen. Levitä ensin kasvoille (posket, otsa, leuka) pisteet meikkivoidetta, jonka jälkeen häivytä tuotetta keskeltä ulospäin pyörivin liikkein. Muista häivyttää meikkivoide kaulalle asti.

INCI: Valmistettu kierrätetyistä syntteettisistä kuiduista.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.