-40%

100% Pure Caffeine Mask 5 Face Masks 60 g - Kofeiini Kangasnaamio

Ihoa uudistava ja rauhoittava kasvonaamio.

18,18 

Varastossa

Kuvaus

Ihoa uudistava ja rauhoittava kasvonaamio. Naamion “hydrogel”-koostumus on valmistettu 95% luomu aloe vera -vedestä ja 5% kasviselluloosasta, näin siitä on saatu ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava. Sen sisältämä vihreästä kahvista saatu kofeiini vähentää ihon punoitusta ja auttaa vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Mitä kauemmin naamio on ihollasi sitä ohuempi hydrogeelinaamiosta tulee, sillä se luovuttaa kosteutta ja aktiivi-aineita ihoon. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 5 x 60 g.

Käyttöohje:
Avaa paketti ja ota yksittäispakattu naamio paketista. Huomioi että paketti on oikein päin! Aseta naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20min.. Poista naamio, älä huuhdo kasvoja vaan hiero loppu hoitoneste kasvoille ja kaulalle. Tämän jälkeen levitä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Naamio on kertakäyttöinen.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Coffea Arabica (Green Coffee) Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Arbutin Extract (from Bearberry), Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Extract*, Fucus Vesiculosus (Seaweed) Collagen, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Ilex Paraguariensis (Yerba Mate) Extract, Plant Cellulose, Vegetable Glycerin.

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen 16.9.2021

100% Pure Caffeine Mask 5 Face Masks 60 g - Kofeiini Kangasnaamio

SKU 843585103397 899738010548 Kategoriat , , , , Tags , , Brand: