Ale!
100% Pure

100% Pure: Caffeine Mask (5kpl)(POISTETAAN MEILTÄ, KESTO 12/2020)

30,30  24,24 

Ihoa uudistava ja rauhoittava kasvonaamio.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738010548 Osastot: , , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ihoa uudistava ja rauhoittava kasvonaamio. Naamion ”hydrogel”-koostumus on valmistettu 95% luomu aloe vera -vedestä ja 5% kasviselluloosasta, näin siitä on saatu ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava. Sen sisältämä vihreästä kahvista saatu kofeiini vähentää ihon punoitusta ja auttaa vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Mitä kauemmin naamio on ihollasi sitä ohuempi hydrogeelinaamiosta tulee, sillä se luovuttaa kosteutta ja aktiivi-aineita ihoon. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 5kpl.

Käyttöohje:
Avaa paketti ja ota yksittäispakattu naamio paketista. Huomioi että paketti on oikein päin! Aseta naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20min.. Poista naamio, älä huuhdo kasvoja vaan hiero loppu hoitoneste kasvoille ja kaulalle. Tämän jälkeen levitä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Naamio on kertakäyttöinen.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Coffea Arabica (Green Coffee) Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Arbutin Extract (from Bearberry), Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Extract*, Fucus Vesiculosus (Seaweed) Collagen, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Ilex Paraguariensis (Yerba Mate) Extract, Plant Cellulose, Vegetable Glycerin.

*Luomusertifioitu

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.