100% Pure

100% Pure: Charcoal Konjac Sponge 1kpl

13,10 

Kasvojen puhdistussieni.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585101669 Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kasvojen puhdistussieni joka on valmistettu kahdesta raaka-aineesta: konjac-kasvista ja bambun aktiivihiilestä. Sieni puhdistaa iholta epäpuhtaudet tehokkaasti, samalla ihoa kevyesti kuorien. Sopii käytettäväksi myös herkälle iholle. Pakkauskoko 1kpl.

Käyttöohje:
Älä käytä sientä kuivana. Kasta sieni lämpimään veteen jonka jälkeen laita pieni määrä kasvojen puhdistuainetta sieneen. Purista sientä kevyesti jotta saat aikaan vaahdon. Hiero kevyesti pyörivin liikkein. Huuhtele lopuksi ja puristele kuivaksi. Anna kuivua ilmavassa paikassa.

INCI: Konjac Plant, Bamboo Charcoal

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.