-15%

100% Pure Cocoa Butter Matte Lipstick Savanna 4,5 g - Kaakaovoi Matta Huulipuna Pinkki malva kaakao

Huulipuna joka hoitaa huulia samalla kun antaa niille kauniin hedelmistä saadun sävyn.

26,18 

Varastossa

Kuvaus

100% Pure huulipunien koostumus takaa sen että huulipunasi väri on aina eloisa ja huulesi eivät kuivu. Huulipunien ihanat sävyt ja hoitava koostumus on saatu hedelmistä saaduista väripigmenteistä, kaakaovoista, sheavoista ja E-vitamiinista. Se siis hoitaa samalla kun antaa huulillesi kauniin intensiivisen sävyn. Pakkauskoko 4.5 g.

Käyttöohje:
Levitä huulipunaa puhtaille, kuiville huulille.

INCI: Theobroma Cacao (Organic Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Extracts of Prunus Cerasus (Cherry) Fruit, Prunus Domestica (Plum) Fruit, Vitis Vinifera (Cabernet Grape) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit, Prunus Persica (Peach) Fruit, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem, Punica Granatum (Pomegranate), Cacao (Chocolate), Rosa Centifolia (Rose Petals) Flower, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem, Oryza Sativa (Rice Starch), Tocopherol (Vitamin E), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 6/2023.

100% Pure Cocoa Butter Matte Lipstick Savanna 4,5 g - Kaakaovoi Matta Huulipuna Pinkki malva kaakao