-40%

100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer Cocoa Gem 9 g - Kaakaopigmentoitu Aurinkopuuteri Vaalea

Aurinkopuuteri antaa iholle kauniin hohtavan päivettyneen ilmeen.

23,46 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Aurinkopuuteri antaa sinulle kauniin lämpimän päivettyneen ilmeen. Väripigmentit on saatu kaakaosta, kahvista, tomaatista ja marjoista. Puuterin sisältämät hohtavat pigmentit antavat kevyttä hehkua. Tämä aurinkopuuteri hoitaa ihoasi samalla kun se kaunistaa.  Voit käyttää aurinkopuuteria kasvoille ja vartalolle, minne vain haluat kauniin päivettyneen ilmeen. Pakkauskoko 9 g.

Käyttöohje:
Pyöräytä sivellin aurinkopuuterissa jonka jälkeen kopauta sivellintä jotta ylimääräinen puuteri irtoaa. Päivettyneen ilmeen saadaksesi levitä aurinkopuuteria otsalle, hiusrajalle, poskipäille ja nenän sivuille. Voit käyttää aurinkopuuteria myös kasvon piirteiden muotoiluun.
INCI: Theobroma Cacao (Cocoa Powder) Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigments of Theobroma (Cacao), Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit, Prunus Persica (Peach) Fruit, Punica Granatum (Pomegranate), Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry), Coffea Arabica (Coffee) Seed, Papain (Papaya), Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem, Black Tea and Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit, Vitamin E (a-tocopherol), Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Powder, Rosa Canina (Rosehip Oil) Seed, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Mica (natural mineral shimmer).
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen kuun loppua 12/2021.

100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer Cocoa Gem 9 g - Kaakaopigmentoitu Aurinkopuuteri Vaalea