Ale!
100% Pure

100% Pure: Cocoa Pigmented Bronzer Cocoa Gem 9g (POISTETAAN MEILTÄ)

37,60  30,08 

Aurinkopuuteri antaa iholle kauniin hohtavan päivettyneen ilmeen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738012276 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Aurinkopuuteri antaa sinulle kauniin lämpimän päivettyneen ilmeen. Väripigmentit on saatu kaakaosta, kahvista, tomaatista ja marjoista. Puuterin sisältämät hohtavat pigmentit antavat kevyttä hehkua. Tämä aurinkopuuteri hoitaa ihoasi samalla kun se kaunistaa.  Voit käyttää aurinkopuuteria kasvoille ja vartalolle, minne vain haluat kauniin päivettyneen ilmeen.

Käyttöohje:
Pyöräytä sivellin aurinkopuuterissa jonka jälkeen kopauta sivellintä jotta ylimääräinen puuteri irtoaa. Päivettyneen ilmeen saadaksesi levitä aurinkopuuteria otsalle, hiusrajalle, poskipäille ja nenän sivuille. Voit käyttää aurinkopuuteria myös kasvon piirteiden muotoiluun.
INCI: Theobroma Cacao (Cocoa Powder) Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigments of Theobroma (Cacao), Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit, Prunus Persica (Peach) Fruit, Punica Granatum (Pomegranate), Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit, Rubus Idaeus (Raspberry), Coffea Arabica (Coffee) Seed, Papain (Papaya), Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem, Black Tea and Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit, Vitamin E (a-tocopherol), Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Powder, Rosa Canina (Rosehip Oil) Seed, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Mica (natural mineral shimmer).

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.