100% Pure Coconut Lime Shower Gel 236 ml - Kookos Lime Suihkugeeli

Limen ja kookoksen tuoksuinen suihkugeeli.

19,80 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Virkistävä ja kosteuttava suihkugeeli. Sen sisältämät terapeuttiset yrtit (timjami, oregano, rosmariini), ruusuvesi, vihreä tee ja merilevä (punalevä) hoitavat ihon pintaa tehden siitä heleämmän. Tuoksu on limen ja kookoksen ihana yhdistelmä. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 236 ml.

Käyttöohje:
Hiero kostealle vartalon iholle ja vaahdota. Huuhdo haalealla vedellä.

INCI: Ingredients: Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice*, Rosa Centifolia Flower Water (Rose Hydrosol), Sodium Cocoate (Saponified Coconut Oil), Vegetable Glycerin, Citrus Sinensis Peel (Key Lime) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf, Asparagopsis Armata (Red Algae), Mel (Lavender Honey), Thymus (Thyme) Vulgaris Flower/Leaf, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, and Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf, Cirtrus Aurantifolia (Key Lime) Oil, Cocos Nucifera (Coconut Flavor) Extract, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Extract, Hyaluronic Acid.

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 6/2023

100% Pure Coconut Lime Shower Gel 236 ml - Kookos Lime Suihkugeeli