100% Pure Coffee Bean Caffeine Eye Cream 30 ml - Kahvi Kofeiini Silmänympärysvoide

Tummia silmänalusia sekä turvotusta vähentävä silmänympärysvoide.

29,70 

Varasto loppu

Kuvaus

Tummia silmänalusia sekä turvotusta vähentävä silmänympärysvoide. Sen sisältämä vihreän teen ja kahvin kofeiini vähentävät turvotusta samalla parantaen pintaverenkiertoa ja kirkastaen silmänalusihoa. Hoitava ruusunmarjaöljy sekä anti-aging vitamiinit ja antioksidantit tekevät katseesta nuorekkaamman. 100% luonnollinen. Pakkasukoko 30 ml.

Käyttöohje:
Levitä silmänympärysvoidetta sormenpäillä taputellen silmänympärysiholle aamuin ja illoin.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice*, Rosa Centifolia Flower Water (Rose Hydrosol), Rosa Canina Seed Extract (Rosehip Oil), Coffea Arabica (Green Coffee) Seed Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Ascorbate (Vitamin C), Extracts of Coffea Arabica (Coffee Cherry) Seed, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf, Hydrastis Canadensis (Goldenseal), Vanilla Planifolia (Vanilla Absolute) Fruit, Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax).

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 12/2022.

100% Pure Coffee Bean Caffeine Eye Cream 30 ml - Kahvi Kofeiini Silmänympärysvoide