-30%

100% Pure Dark Spot Remover 30 ml - Tummia Läikkiä Vaalentava Seerumi

Pigmenttimuutoksia vaalentava kasvoseerumi.

30,31 

Varastossa

Kuvaus

Ihoa kosteuttava ja maksaläiskiä vaalentava seerumi. Sisältää pigmenttimuutoksia luonnollisesti vaalentavaa sakea, männyntuoksuvalmuska-sientä, limeä ja papaijaa. Aloe vera kosteuttaa ja ruusunmarjaöljy sitoo kosteutta ihoon. Pakkauskoko 30 ml.

Käyttöohje:
Levitä seerumi puhdistuksen jälkeen kasvojen iholle, jonka jälkeen levitä normaali kosteusvoiteesi.

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Juice) Leaf Extract, Rice Ferment Filtrate (Sake), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Tricholoma Matsutake (Matsutake Mushroom) Extract, Loofah Cylindrica (Vegetable Cellulose), Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Papain (Papaya Papain) Extract, Carrageenan (Chondrus Crispus), Asparagopsis Armata (Red Algae) Extract, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Xanthan Gum, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle) Extract.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 5/2022.

100% Pure Dark Spot Remover 30 ml - Tummia Läikkiä Vaalentava Seerumi