-40%

100% Pure Fruit Pigmented Blush Powder Chiffon 9 g - Hedelmäpigmentoitu Puristeposkipuna Pehmeä pinkki

Hedelmäpigmenttinen poskipuna on tehty puristetusta riisipuuterista ja saa värinsä vitamiinirikkaista hedelmistä ja marjoista.

23,46 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Tämä hedelmäpigmenttejä sisältävä poskipuna saa sinut loistamaan! Se saa herkullisen värinsä vitamiinirikkaista hedelmistä ja marjoista kuten kirsikasta, puolukasta, gojimarjasta ja vadelmasta. Pakkauskoko 9 g.

Käyttöohje:
Levitä poskilinjaa pitkin saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

INCI: Oryza Sativa (Rice) Starch, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigmented Extracts of Punica Granatum (Pomegranate), Vaccinium Macrocarpon Fruit (Cranberry), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Fragaria Vesca Fruit (Strawberry), and Prunus Serotina Fruit (Cherry), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lycium Chinenes Fruit (Goji Berry) Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral).

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 12/2021.

100% Pure Fruit Pigmented Blush Powder Chiffon 9 g - Hedelmäpigmentoitu Puristeposkipuna Pehmeä pinkki