-30%

100% Pure Fruit Pigmented Blush Powder Mauvette 9 g - Hedelmäpigmentoitu Puristeposkipuna Luumuinen malva

Hedelmäpigmenttinen poskipuna on tehty puristetusta riisipuuterista ja saa värinsä vitamiinirikkaista hedelmistä ja marjoista.

27,37 

Varastossa

Kuvaus

Tämä hedelmäpigmenttejä sisältävä poskipuna saa sinut loistamaan! Se saa herkullisen värinsä vitamiinirikkaista hedelmistä ja marjoista kuten kirsikasta, puolukasta, gojimarjasta ja vadelmasta. Pakkauskoko 9 g.

Käyttöohje:
Levitä poskilinjaa pitkin saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

INCI: Oryza Sativa (Rice) Starch, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Pigmented Extracts of Prunus Domestica Fruit (Plum), Punica Granatum (Pomegranate), Vaccinium Macrocarpon Fruit (Cranberry), Fragaria Vesca Fruit (Strawberry), Rubus Fruticosus Fruit (Blackberry), Rubus Idaeus Fruit (Raspberry), Prunus Serotina Fruit (Cherry), Prunus Armeniaca Fruit (Apricot), Prunus Persica Fruit (Peach), Daucus Carota Sativa Root (Carrot) and Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem (Tomato), Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Lycium Shinense Fruit (Goji Berry) Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Mica (natural shimmery mineral).

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Poistuva tuote. Parasta ennen kuun loppua 9/2022.

100% Pure Fruit Pigmented Blush Powder Mauvette 9 g - Hedelmäpigmentoitu Puristeposkipuna Luumuinen malva

SKU 899738005148 Kategoriat , , , Brand: