-30%

100% Pure Fruit Pigmented Eye Shadow Star Bright 2 g - Hedelmäpigmentoitu Luomiväri Samppanja, Helmiäinen

Tämä upea luomiväri saa sinut säihkymään! Väripigmentit on saatu vitamiinipitoisista hedelmistä.

13,51 

Varastossa

Kuvaus

Star Bright: pehmeän kullanhohtoinen, jossa keltaisen sävyjä. Tämä upea luomiväri kokoelma saa sinut säihkymään! Väripigmentit on saatu vitamiinipitoisista hedelmistä ja vastuullisesti hankitusta mica:sta. Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä väriaineta tai glittereitä. Kokoelmasta löytyy sekä matta- että kimalleluomivärejä. Pakkauskoko 2 g.

Käyttöohje:
Levitä luomivärisiveltimellä liikkuvalle luomelle. Häivytä ripsirajasta ylöspäin. Voit käyttää myös silmän sisänurkassa ja kulmaluulla tuomaan sinne valoa.
INCI: Oryza Sativa (Rice Starch), May Contain Pigments of Daucus Carota Sativa Root (Carrot), Cucurbita Pepo (Squash), Prunus Armeniaca Fruit (Apricot), Prunus Persica Fruit (Peach), Carica Papaya (Papaya),  and Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem (Tomato), a-tocopherol (Vitamin E), Rosa Canina (Rosehip) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado ) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter, Red Wine Resveratrol (Wine), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), may contain Mica (natural shimmery mineral).
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen kuun loppua 1/2022.

100% Pure Fruit Pigmented Eye Shadow Star Bright 2 g - Hedelmäpigmentoitu Luomiväri Samppanja, Helmiäinen