-50%

100% Pure Fruit Pigmented Satin Eye Shadow Bahamas 3.4 g - Hedelmäpigmentoitu Pehmeä Helmiäisluomiväri Nudepinkki

Samettisen pehmeä luomiväri hoitaa silmäluomia samalla kun se antaa niille kauniin sävyn.

12,00 

Varastossa

Kuvaus

Bahamas: viileä nudepinkin hehku. Samettisen pehmeä luomiväri hoitaa silmäluomia samalla kun se antaa niille kauniin sävyn. Väripigmentit on saatu vitamiinirikkaista hedelmistä ja vihanneksista. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 3.4 g.

Käyttöohje:
Levitä sormella tai siveltimellä. Häivytä ripsityvestä ylöspäin kunnes sävy on haluttu. Voidaan käyttää puuterimaisen luomivärin alla.
INCI: Avocado Butter, Rosehip Oil, Oryza Rice Strach. Sisältää kaikkia tai joitain seuraavista pigmenteistä: Apricot, Carrot, Tomato, Strawberry, Cocoa, Coffee, Black Tea, Blackberry, Plum, Black Grape, Black Currant ja Carica Papaya. Green Tea Extract, Resveratrol, Vitamin C, Vitamin E, Goji Berry Extract, Acai Berry, Rosemary, Oregano, Thyme, Honeystuckel, Goldenseal, Mica, Silica.
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Tuote on poistunut. Parasta ennen kuun loppua 8/2021.

100% Pure Fruit Pigmented Satin Eye Shadow Bahamas 3.4 g - Hedelmäpigmentoitu Pehmeä Helmiäisluomiväri Nudepinkki