100% Pure Glossy Locks Grow More Shampoo 400 ml - Kiiltävät Kiharat Hiusten kasvua lisäävä Shampoo

Hiusten lähtöä minimoiva ja uusien hiusten kasvua stimuloiva shampoo.

36,00 

Varastossa

Kuvaus

Tämä shampoo on kehitetty minimoimaan hiustenlähtöä ja stimuloimaan uusien hiusten kasvua. Shampoo syväpuhdistaa ja kirkastaa päänahkaa poistamatta väriä hiuksista tai kuivattamatta hiusta.  Hiuksista tulee ravitut ja sen seurauksena hiukset ovat vahvemmat, terveemmät ja elinvoimaisemmat. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Vain ulkoiseen käyttöön.

Pakkauskoko 400 ml

Käyttö: Kastele hiukset, puristele hiuksista enimmät vedestä pois. Hiero tuotetta päänahkaan sormenpäillä. Huuhtele puhtaalla ja lämpimällä vedellä.

Ainesosat: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera) Leaf Juice*, Rosa Centifolia (Organic Rose Hydrosol)* Flower Water, Sodium Cocoate (Saponified Coconut) Oil, Vegetarian Glycerin, Plant Cellulose, Citrus Aurantium Sinensis (Orange) Fiber, Coffea Arabica (Green Coffee) Leaf/Seed Extract, Caffeine, Mentha (Mint) Extract, Rice Ferment Filtrate (Sake), Biotin, Vitamin B3, Vitamin B6, Extracts of Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Leaf*, Panax Ginseng (Ginseng) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem, Mentha (Mint) Essential Oil, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle), Acetum Mali (Apple Cider Vinegar), Curcuma Longa (Tumeric)

* Certified Organic

Parasta ennen kuun loppua 12/2022.

100% Pure Glossy Locks Grow More Shampoo 400 ml - Kiiltävät Kiharat Hiusten kasvua lisäävä Shampoo