-15%

100% Pure Glossy Locks Repair Shampoo 400 ml - Kiiltävät Kiharat: Hiuksia Korjaava Shampoo

Kiharia hiuksia korjaava shampoo.

30,60 

Varastossa

Kuvaus

Repair Shampoo on kehitetty syväpuhdistamaan ja korjaamaan kiharan hiuksen rakennetta. Tämä shampoo vaahtoaa hyvin sekä shampoossa on paljon hiuksille tärkeitä vitamiineja ja ravinteita. Shampoo sisältää myös hedelmistä saatuja antioksidantteja ja hiuksia ravitsevaa hunajaa, jotka tekevät hiuksista kosteutetut, tuovat hiuksille elinvoimaista kiiltoa sekä pehmeyttä. Shampoo on sulfaatiton ja soveltuu myös värjätyille hiuksille.

Käyttö: Kastele hiukset ja lisää shampoota kädelle. Hiero shampoo kädeltä hellästi ja huolellisesti hiuksiin sormenpäillä. Varo tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Ainesosat: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera) Leaf Juice*, Rosa Centifolia (Organic RoseHydrosol) Flower Water*, Sodium Cocoate (Saponified Coconut) Oil, Mel (Honey), Vegetarian Glycerin, Plant Cellulose, Citrus Aurantium Sinensis (Orange) Fiber, Royal Jelly, Oryza Sativa (Rice) Bran Ceramide, Biotin, Extracts of Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Leaf* and Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit, Natural Fragrance, Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle) * Certified Organic

 

100% Pure Glossy Locks Repair Shampoo 400 ml - Kiiltävät Kiharat: Hiuksia Korjaava Shampoo