100% Pure Green Tea Water Bomb (5 SHEETS) 60g - Vihreä tee Kangasnaamio

5kpl super kosteuttavaa naamiota.

30,30 

Varasto loppu

Kuvaus

Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvonaamio. Naamion “hydrogel”-koostumus on valmistettu 95% luomu aloe vera -vedestä ja 5% kasviselluloosasta, näin siitä on saatu ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava. Kurkku ja hyaluronihappo viilentävät ja tekevät ihosta ihanan kimmoisan.Vihreän teen antioksidantit kirkastavat ihoa. Mitä kauemmin naamio on ihollasi sitä ohuempi hydrogeelinaamiosta tulee, sillä se luovuttaa kosteutta ja aktiivi-aineita ihoon. 100% luonnollinen. Pakkauskoko 5 x 60 g.

Käyttöohje:
Avaa paketti ja ota yksittäispakattu naamio paketista. Huomioi että paketti on oikein päin! Aseta naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20min.. Poista naamio, älä huuhdo kasvoja vaan hiero loppu hoitoneste kasvoille ja kaulalle. Tämän jälkeen levitä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Naamio on kertakäyttöinen.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Concentrate, Extracts of Chrysanthemum, Calendula Officinalis (Calendula), Rosa Centifolia (Rose) Petals, Anthemis Nobilis (Chamomile) and Oolong Tea, Cucumber hydrolate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose * Certified Organic

Parasta ennen 9.7.2021

100% Pure Green Tea Water Bomb (5 SHEETS) 60g - Vihreä tee Kangasnaamio

SKU 843585102710 Kategoriat , , Brand: