-30%

100% Pure Hydra Drench Cream 40 ml - Kosteuttava Voide

Ihoa tehokkaasti kosteuttava voide.

34,30 

Varastossa

Kuvaus

Iho voi kaivata kosteutta kahdella eri tavalla, se voi janota vettä tai öljyä. Tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus kosteuttaa ihoa antamalla sille sen kaipaamaa kosteutusta vesimäisestä chia siemenistä saadusta geelistä. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta aivan niin kuin kaikki tarvitsevat vettä juodakseenkin. Mikäli sinulla on öljyinen iho tämä kosteusvoide on kaikki mitä tarvitset! Mikäli sinulla on kuivempi iho, saatat tarvita myös öljyisempää kosteutusta tämän voiteen päälle. Pakkauskoko 40 ml.

Käyttöohje:
Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle seerumin levityksen jälkeen. Hiero kevyesti ihoon. Voidaan käyttää aamuin ja illoin.
INCI: Organic Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Organic Glycerin, Organic Salvia Hispanica (Chia) Seed Gel, Organic Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Organic Opuntia Ficus-Indica (Nopal Cactus) Extract, Xanthan Gum, Panthenol, Sodium PCA, Hyaluronic Acid, Organic Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Organic Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Organic Essential Oil Blend: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Vetivera Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Citrus Sinensis (Blood Orange) Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifola (Lavender) Oil
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen kuun loppua 5/2022.

100% Pure Hydra Drench Cream 40 ml - Kosteuttava Voide