myrtilli kosmetiikan verkkokauppa
-40%

100% Pure Long Last Brows Blonde 4,5 g - Pitkäkestoinen Kulmaväri Vaalea

Kulmaväri, joka hoitaa kulmiasi samalla kun antaa niille kauniin sävyn.

16,26 

Varastossa

Kuvaus

Kulmaväri jolla saat kauniin sävyn kulmiin. Voidemaisen koostumuksen ansiosta tuotteen levittäminen on helppoa. Luonnolliset väripigmentit on saatu kaakaosta ja mustasta teestä. Hoitaa kulmia samalla kun antaa niille kauniin sävyn. Pakkauskoko 4.5 g.

Käyttöohje:
Levitä kulmasiveltimellä pieniä karvamaisia vetoja kulmiin. Harjaa kulmat lopuksi saadaksesi luonnollisen lopputuloksen.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Tocopherol (Vitamin E), Biotin, Pantothenic Acid (Pro-Vitamin B5), Pigments of: Cacao (Cocoa), Prunus Armeniaca (Apricot), Prunus Persica (Peach), Coffea Arabica (Coffee), Solanum Lycopersicum (Tomato) and Camellia Sinensis (Black Tea), Origanum Vulgare (Oregano) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon), Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Hydrastis Canadensis (Goldenseal)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 3/2022.

100% Pure Long Last Brows Blonde 4,5 g - Pitkäkestoinen Kulmaväri Vaalea