100% Pure Long Last Liquid Eye Liner Blackberry 7 ml - Pitkäkestoinen Nestemäinen Silmien rajausväri Violetti

Kokopäivän kauniina kestävä rajaus! Nestemäinen vedenkestävä rajaus, jonka väripigmentit on saatu mustasta teestä ja karhunvatukasta.

30,80 

Varastossa

Kuvaus

Kokopäivän kauniina kestävä rajaus! Nestemäinen rajaus jonka väripigmentit on saatu mustasta teestä ja karhunvatukasta synteettisten väriaineiden sijaan. Sopii myös herkille silmille hellävaraisen koostumuksensa ansiosta. Vedenkestävä. Pakkauskoko 7 ml.

Käyttöohje:
Levitä halutun paksuinen rajaus aivan ripsityveen.

INCI: Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Organic Black Tea)* Leaf Extract, Vegetable Glycerin, Aloe Barbadensis (Organic Aloe)* Leaf Juice, Xanthan Gum, Extracts of Origanum Vulgare (Oregano) Leaf, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf and Lonicera Caprifolium Flower, Mica, Extracts of Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower.
*Luomusertifioitu
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Parasta ennen kuun loppua 6/2023.

100% Pure Long Last Liquid Eye Liner Blackberry 7 ml - Pitkäkestoinen Nestemäinen Silmien rajausväri Violetti