100% Pure Lysine + Herbs Healing Lip Balm 4.25 g - Lysiini + Yrtit Kuoriva Huulivoide

Piparmintun tuoksuinen huulia hoitava huulirasva.

7,30 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Rohtuneita huulia kosteuttava ja pehmentävä huulirasva. Sisältää mm. rauhoittvaa lysiiniä (aminohappo joka vähentää kutinaa ja iho ärsytyksiä) ja kosteuttavaa kookosöljyä. Tummat täplät voiteessa ovat ihoa suojaavasta ja uudistavasta propoliksesta. Raikkaan piparmintun tuoksuinen. Pakkauskoko 4.25 g.

INCI: Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil*, Cera Flava (Organic Beeswax)*, Mentha Piperita (Organic Peppermint) Oil*, Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Seed Oil*, Lysine, Melissa Officinalis (Organic Lemon Balm) Extract*, Propolis Cera (Propolis), Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil, Eucalyptus Globulus (Organic Eucalyptus) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Organic Tea Tree) Oil*, Extracts of Clycyrrhiza Glabra (Organic Licorice) Root*, Echinacea Purpurea (Echinacea) Leaf, Larrea Tridentata (Chaparral) Leaf, Sambucus Nigra (Elder Flower), Mixed Tocopherols (Vitamin E).

* Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 6/2023.

100% Pure Lysine + Herbs Healing Lip Balm 4.25 g - Lysiini + Yrtit Kuoriva Huulivoide

SKU 843585100013 Kategoriat , , Tag Brand: