100% Pure

100% Pure: Makeup Blender 1kpl

14,60 

Lateksiton meikkisieni.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585101447 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Lateksiton Makeup Blender sopii nestemäisten sekä voidemaisten meikkituotteiden levitykseen. Käytä sienen kärkiosaa tarkkaa työskentelyä tarvitseviin alueisiin kuten silmänaluset ja pyöreää alaosaa laajemille alueille. Pakkauskoko 1kpl.

Käyttöohje:
Kastele meikkisieni ensin vedellä, jonka jälkeen puristele ylimääräinen vesi pois. Levitä meikkivoide iholle kevyesti sienellä painellen. Makeup Blenderillä voit levittää meikkivoiteet, voidemaiset poskipunat ja korostusvärit.

INCI: Hydrophilic Polyurethane.
Lateksiton. Hajusteeton.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.