-15%

100% Pure Multi-Vitamin PM Serum 30 ml - Monivitamiini Yöseerumi

Vitamiinirikas seerumi.

53,21 

Varastossa

Kuvaus

Seerumin sisältämät tehokkaat raaka-aineet kirkastavat ja tasoittavat ihoa sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, ennaltaehkäisten ja vähentäen näin juonteita. Sisältää mm. niasiiniamidia, C- ja E-vitamiineja, retinolia, hyaluronihappoa sekä antioksidanttista ja ravitsevaa tyrniöljyä. (Tuotteessa käytettyjen C-vitamiinin ja niasiiniamidin pH -arvot ovat tasapainossa keskenään (pH 6), minkä ansiosta nämä kaksi tehoainetta toimivat molemmat samassa tuotteessa.) Pakkauskoko 30 ml.

Käyttöohje: Levitä iltaisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, ennen kasvovoidetta/-öljyä.

INCI: Organic Rosa Centifolia (Rose) Water, 10% Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), 10% Niacinamide, 10% Vitamin E, 1% Retinol, Organic Rosa Canina (Rosehip) Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Algin, Hyaluronic Acid, Organic Optunia Streptacantha (Nopal Cactus), Organic Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Powder*, Spinacia Oleracea (Spinach) Powder*, Oleracea Italica (Broccoli) Powder*, Squalane, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil *Natural Source of Alpha Lipoic Acid (ALA)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 10/2022.

100% Pure Multi-Vitamin PM Serum 30 ml - Monivitamiini Yöseerumi