100% Pure

100% Pure: Multi-Vitamin PM Serum 30ml

62,60 

Vitamiinirikas seerumi.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585102000 Osastot: , , ,

Kuvaus

Seerumin sisältämät tehokkaat raaka-aineet kirkastavat ja tasoittavat ihoa sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, ennaltaehkäisten ja vähentäen näin juonteita. Sisältää mm. niasiiniamidia, C- ja E-vitamiineja, retinolia, hyaluronihappoa sekä antioksidanttista ja ravitsevaa tyrniöljyä. (Tuotteessa käytettyjen C-vitamiinin ja niasiiniamidin pH -arvot ovat tasapainossa keskenään (pH 6), minkä ansiosta nämä kaksi tehoainetta toimivat molemmat samassa tuotteessa.) Pakkauskoko 30ml.

Käyttöohje: Levitä iltaisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, ennen kasvovoidetta/-öljyä.

INCI: Organic Rosa Centifolia (Rose) Water, 10% Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), 10% Niacinamide, 10% Vitamin E, 1% Retinol, Organic Rosa Canina (Rosehip) Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Algin, Hyaluronic Acid, Organic Optunia Streptacantha (Nopal Cactus), Organic Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Powder*, Spinacia Oleracea (Spinach) Powder*, Oleracea Italica (Broccoli) Powder*, Squalane, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil *Natural Source of Alpha Lipoic Acid (ALA)

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.