100% Pure Pore Detox Herbal Cleanser 58 g - Syväpuhdistava Yrttipuhdistusjauhe

Syväpuhdistava kasvojen puhdistusjauhe.

32,40 

Varastossa

Kuvaus

Kasvojen puhdistusjauhe tekee ihosta raikkaan tuntuisen ja syväpuhdistetun ilman kiristävää tunnetta. Sisältää mm. antibakteerisia ja puhdistavia yrttejä ja mineraalirikasta vihreää savea joka puhdistaa huokoset tehokkaasti samalla supistaen niitä. Pakkauskoko 58 g.

Käyttöohje:
Ota pieni määrä jauhetta kämmenelle ja aktivoi se pienellä määrällä vettä. Hiero kämmeniä yhteen saadaksesi aikaan kevyen vaahdon. Hiero kasvot, kaula ja dekoltee läpi ja huuhtele. Käytä päivittäin.

INCI: Italian Montmorillonite (Green Clay), Avena Sativa (Colloidal Oatmeal), Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Bicarbonate (Baking Soda), Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Mentha Spicata (Spearmint) Oil, Triticum Aestivum (Wheatgrass) Extract*, Taraxacum Officinale (Dandelion) Root*, Echinacea Purpurea (Coneflower) Flower*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf *, Azadirachta Indica (Neem) Leaf*, Olea Europaea (Olive) Leaf*, Ceanothus Americanus (Red Root) Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf, Origanum Onites (Oregano) Leaf*, Arctium Lappa (Burdock) Root*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract*, Curcuma Longa (Turmeric) Root*, Plantago (Plantain) Leaf*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil*.

*Luomu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 12/2022.

100% Pure Pore Detox Herbal Cleanser 58 g - Syväpuhdistava Yrttipuhdistusjauhe

SKU 843585106800 Kategoriat , , Tag Brand: