100% Pure Pro-Vitamin B5 Smoothing Hair Serum 40 ml - Pro-Vitamiini B5 Pehmentävä ja Silottava Hiusseerumi

Hiuksia pehmentävä seerumi.

43,30 

Varastossa

Kuvaus

Hiuksia pehmittävä ja silottava seerumi. Seerumi on koostumukseltaan ihanan kevyt eikä siksi jätä hiuksia raskaan oloiseksi. Sisältää hiuksia vahvistavaa vehnäproteiinia, B5-vitamiini antaa kiiltoa ja vähentää kaksihaaraisia sekä kosteutta sitovaa E-vitamiinia. Ihana laventelin tuoksu! Pakkauskoko 40ml.

INCI: Methylheptyl Isostearate (Derived from Rapeseed Oil), Hydrolyzed Wheat Protein (Wheat Protein), Hydrolyzed Wheat Starch (Wheat Starch), Coconut Alkanes (Derived from Coconuts), Vegetable Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Essential Oil, Sodium Lactate (Milk Salt), dl-Panthenol (Vitamin B5), Sodium PCA (Plant Derived), Tocopherol Acetate (Vitamin E Acetate), Sorbitol (Plant Derived), Proline (Plant Derived Amino Acid), Coco-Caprylate/Caprate (Coconut Fatty Acid).

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 6/2023.

100% Pure Pro-Vitamin B5 Smoothing Hair Serum 40 ml - Pro-Vitamiini B5 Pehmentävä ja Silottava Hiusseerumi

SKU 843585101904 Kategoriat , Brand: