100% Pure

100% Pure: Restorative Sea Culture Hydrating Toner 118ml

42,20 

Merilevää sisältävä ihoa kosteuttava kasvovesi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 899738013761 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kosteuttava kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle. Sen sisältämä hyytelömäinen chia ja merilevä kosteuttavat sekä pehmentävät kuivaa ihoa. Puhtaista vesistä saatu merilevä antaa merimineraaleja ja ravinteita ihollesi. Pakkauskoko 118ml.

Käyttöohje:
Puhdistuksen jälkeen, ota kasvovettä käsillesi ja levitä kasvoille (myös silmänympärysiholle) ja kaulalle. Tai ota kasvovettä pumpuliin ja pyyhi kasvot ja kaula sillä.
INCI: Organic Salvia Hispanica (Chia) Water, Organic Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Organic Glycerin, Organic Laminarian (Algae) Extract, Hydrolyzed Candida Saitoana (Yeast Ferment), Organic Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Organic Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Organic Essential Oil Blend: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Vetivera Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Citrus Sinensis (Blood Orange) Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Lavandula Angustifola (Lavender) Oil.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.