100% Pure Retinol Restorative Overnight Balm 28 g - Vahvistava, A-vitamiini Yövoide

Kiinteyttävä yövoide.

55,80 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Retinol Restorative Overnight Balm -voide kiinteyttää ja lisää ihon elastisuutta samalla kun sinä nukut. Tämä ikääntyvän ihon yövoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Retinoli (saatu porkkanoista) tekee ihosta tasaisemman ja kuulaamman. Avokadovoi ja korkealaatuiset kasviöljyt kosteuttavat ja korjaavat ihoa. Herää heleän ihon kanssa. Pakkauskoko 28 g.

Käyttöohje:
Levitä puhdistetulle iholle iltaisin. Ota tuotetta pieni määrä käsiin ja lämmitä sitä hetki ennen levitystä, näin saat hierottua voiteen paremmin ihoon. Mikäli käytät tuotetta päivisin tulisi iholla myös käyttää suojakertoimen omaavaa päivävoidetta, yövoiteen sisältämän retinolin takia.

INCI: Persea Gratissima Oil (Avocado Butter), Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Organic Olive) Oil*, Organic Beeswax*, Butyrospermum Parkii (Organic Shea Butter)*, Jasminum Officinale (Organic Jasmine) Essential Oil*, Tocopherol (Vitamin E), Retinol (Derived from Carrot Seeds), and Ascorbyl Palmitate (Vitamin C).

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 12/2022.

100% Pure Retinol Restorative Overnight Balm 28 g - Vahvistava, A-vitamiini Yövoide