Ale!
100% Pure

100% Pure: Rose Micellar Cleansing Water 210ml (KESTO 2/2021)

34,40  29,24 

Ihoa kosteuttava puhdistusvesi.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585104745 Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihoa kosteuttava ruusuvesi puhdistus. Poistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti kuten meikin, aurinkovoiteen ja ilmansaasteet. Sisältää mm. rauhoittavaa malvaa ja ruiskaunokkia sekä ihoa kirkastavaa sitruunaa. Pakkauskoko 210ml.

Käyttöohje:
Kaada pieni määrä tuotetta vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula sillä, toista tarvittaessa. Voit halutessasi huuhdella kasvot puhdistuksen jälkeen. Miselliveden voi yhdistää myös tupla puhdistukseen, jolloin puhdistat kasvot ensin misellivedellä ja tämän jälkeen halutulla puhdistustuotteella.

INCI: Aqua (Water), Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water, Benzyl Alcohol, Decyl Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Dehydroacetic Acid, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.