100% Pure Rose Micellar Cleansing Water 210 ml - Ruusu Miselli Puhdistusvesi

Ihoa kosteuttava puhdistusvesi.

34,40 

Varastossa

Kuvaus

Ihoa kosteuttava ruusuvesi puhdistus. Poistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti kuten meikin, aurinkovoiteen ja ilmansaasteet. Sisältää mm. rauhoittavaa malvaa ja ruiskaunokkia sekä ihoa kirkastavaa sitruunaa. Pakkauskoko 210 ml.

Käyttöohje:
Kaada pieni määrä tuotetta vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula sillä, toista tarvittaessa. Voit halutessasi huuhdella kasvot puhdistuksen jälkeen. Miselliveden voi yhdistää myös tupla puhdistukseen, jolloin puhdistat kasvot ensin misellivedellä ja tämän jälkeen halutulla puhdistustuotteella.

INCI: Aqua (Water), Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water, Benzyl Alcohol, Decyl Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Dehydroacetic Acid, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 7/2022.

100% Pure Rose Micellar Cleansing Water 210 ml - Ruusu Miselli Puhdistusvesi

SKU 843585104745 Kategoriat , , , Tag Brand: