-15%

100% Pure Seaweed Detox Bath 425 g - Puhdistava Merilevä Kylpy

Raikkaan tuoksuinen kylpysuola.

22,61 

Varastossa

Kuvaus

Kuona-aineita poistava ja verenkeirtoa vilkastuttava kylpysuola. Sisältää nestekiertoa vilkastuttavaa ja kuona-aineita poistavaa inkiväärinjuurta, merilevää sekä voikukkaa. Eukalyptuksen, teepuuöljyn ja rosmariinin uutteet vilkastuttavat verenkiertoa samalla antaen aromaterapeuttisen kokemuksen. Hoitava kylpysuola on valmistettu ruskolevästä. Pakkauskoko 425 g.

INCI: Sodium Chloride (Unrefined French Crystallized Kelp), Kelp, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Extracts of Zingiber Officinale Root (Ginger) and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Dandelion, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Essential Oil, Geraniol*, Limonene*, Linalool* * Component of Natural Essential Oil.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 7/2022.

100% Pure Seaweed Detox Bath 425 g - Puhdistava Merilevä Kylpy