100% Pure

100% Pure: Seaweed Detox Bath 425g

28,20 

Raikkaan tuoksuinen kylpysuola.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 843585101461 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kuona-aineita poistava ja verenkeirtoa vilkastuttava kylpysuola. Sisältää nestekiertoa vilkastuttavaa ja kuona-aineita poistavaa inkiväärinjuurta, merilevää sekä voikukkaa. Eukalyptuksen, teepuuöljyn ja rosmariinin uutteet vilkastuttavat verenkiertoa samalla antaen aromaterapeuttisen kokemuksen. Hoitava kylpysuola on valmistettu ruskolevästä. Pakkauskoko 425g.

INCI: Sodium Chloride (Unrefined French Crystallized Kelp), Kelp, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Extracts of Zingiber Officinale Root (Ginger) and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf, Dandelion, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Essential Oil, Geraniol*, Limonene*, Linalool* * Component of Natural Essential Oil.

100% Pure

100% Pure on 100% luonnollinen! Kalifornialaisen tuotesarjan perustajien Susien, Richardin ja Jamesin tavoite on ollut tuoda markkinoille puhdasta kosmetiikkaa ilman haitallisia kemikaaleja ja turhia täyteaineita. Korealaisen kosmetiikan inspiroimat korkealaatuiset tuotteet saavat sävynsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Luonnolliset tuoksumaailmat saadaan tuotteisiin eteerisistä öljyistä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kaikki 100% Pure tuotteet valmistetaan ja pakkausmateriaalit valitaan huolella luontoa kunnioittaen. 100% PURE® -tuotteissa ei koskaan käytetä keinotekoisia tuoksuja, synteettisiä kemikaaleja, myrkyllisiä säilöntäaineita tai muita epäturvallisia ainesosia.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.