100% Pure Vitamin C Serum 30 ml - C-vitamiini Seerumi

Ihoa kirkastava kasvoseerumi.

41,20 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Ihoa kirkastava kasvoseerumi. Stabiloitua C-vitamiinia sisältävä kevyt seerumi kiinteyttää ihoa lisäämällä kollageenituotantoa. Se myös kirkastaa ja heleyttää ihoa. Pakkauskoko 30 ml.

Käyttöohje:
Levitä seerumia puhdistetulle iholle erityisesti iltaisin ennen ihotyypin mukaista kosteusvoidetta.

Aloe Barbadensis Leaf (Organic Aloe Gel)*, Vitamin C (Magnesium Ascorbyl Phosphate), Loofah Cylindrica (Vegetable Cellulose), Vitamin E (Tocopherol), Xanthan Gum, Pyrus Malus Fruit (Green Apple) Extract, Vitis Vinifera Fruit (Grape) Extract, Vitamin B5 (Panthenol), Superoxide Dismutase (Antioxidant), Alpha Lipoic Acid, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Flax Seed) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Canadian Salix Alba Bark (Willow Bark) Extract, Hamamelis Virginiana Water (Witch Hazel), Ethyl Hexyl Glycerin

*Luomusertifioitu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 6/2023.

100% Pure Vitamin C Serum 30 ml - C-vitamiini Seerumi