66°30 Purity Cycle Face Cleanser Ultra-gentle 125 ml - Puhdistuslinja, Todella Hellävarainen Kasvojen Puhdistusvaahto

Erittäin hellävarainen, mutta tehokas kasvojen puhdistusvaahto.

24,50 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Erittäin hellävarainen, mutta tehokas kasvojen puhdistusvaahto. Sopii käyettäväksi aamuin illoin poistamaan päivän ja yön aikana iholle kertyneitä epäpuhtauksia ja ylimääräistä ihotalia. Puhdistusvaahto sisältää ihoa kosteuttavia aktiiviaineita kuten aloe veraa ja vadelmauutetta, sekä ihoa kirkastavaa valkopajun kuoriuutetta. Pakkauskoko 125ml.

Käyttöohje:
Hiero puhdistusvaahtoa kevyesti kasvojen iholle. Huuhtele vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Puhdistuksen jälkeen levitä kasvoille ihotyyppisi mukaiset hoitotuotteet.

INCI: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rubusidaeus (Rasperry) Fruit Extract*, Glycerin, CocoGlucoside, Sodiumcocoylglutamate, Salixalba (Willow) Bark Extract*, Glyceryloleate, Citricacid, Parfum (Fragrance), Sodiumchloride, Sodiumbenzoate, Potassiumsorbate, Salicylic Acid.

*Luomuviljelty raaka-aine

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 5/2023.

66°30 Purity Cycle Face Cleanser Ultra-gentle 125 ml - Puhdistuslinja, Todella Hellävarainen Kasvojen Puhdistusvaahto

SKU 3760187770178 Kategoriat , Tags , Brand: