66°30 Purity Cycle Face Scrub & Mask 3-in-1 100 ml - Puhdistuslinja, Kasvojen Monitoiminen Kuorinta & Naamio

Super tehokas kuorinta-naamio on suunniteltu erityisesti miesten iholle.

33,50 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Tämä super tehokas kuorinta-naamio on suunniteltu erityisesti miesten iholle. Se puhdistaa ihoa tehokkaasti ja poistaa päivän aikana ihoon kertyneet epäpuhtaudet. Ihosta tulee kuorinnan jälkeen pehmeämpi ja kuulaampi. Tuotteen sisältämä kaoliini puhdistaa ihoa tehokkaasti ja karitevoi pehmentää. Ihoa kuorivat rakeet on saatu riisipuuterista ja aprikoosinkivimurskasta sekä hedelmähapoista jotka samalla myös kirkastavat ihon pintaa.  Kasvojen ihoa suositellaan kuorittavaksi noin kerran viikossa. Mikäli sinulla on erittäin herkkä iho voit käyttää tuotetta pelkästään naamiona, jolloin iholle ei tule mekaanista ärsytystä. Pakkauskoko 100ml.

Käyttöohje:
Levitä tuotetta iholle ja hiero kevyesti kostutetuilla sormenpäillä kasvoille ja kaulalle, jotta saat kuorivan vaikutuksen. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Jätä tuote kasvoille ja anna vaikuttaa noin 5-10min.. Huuhdo naamio pois haalealla vedellä.

INCI: Aqua (Water), Kaolin, Glycerin*, Oryzasativa (Rice) Powder*, Heliantusannuus (Sunflower) Seed Oil, Rubusidaeus Fruit Water*, Polyglyceryl-6 Distearate, Prunusarmeniaca (Apricot) Seed Powder*, Butyrospermum Parkii (Sheabutter)*, Lavapowder (Pumice), Butyrospermum Parkii (Shea) Nutshell Powder*, Solanumlycopersicum (Tomato) Seed Oil, Vaccinum Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharumoffinarum (Sugarcane) Extract, Citrus Aurantiumdulcis (Orange) Fruit Extract, Citruslimon Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugarmaple) Extract, Palmiticacid, Tocopherol, Fragrance, Citricacid, Cellulosegum, Microcrystallinesellulose, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinum Macrocarbon (Cranberry) Seed Oil, Stearicacid, Dehydroaceticacid, Sodiumdehydroacetate, Sodiumbenzoate, Gluconanolactone,  Cellulose, Potassiumsorbate, Benzylalcohol, Calciumgluconate.

*Luomuviljelty raaka-aine

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Parasta ennen kuun loppua 1/2023.

 

66°30 Purity Cycle Face Scrub & Mask 3-in-1 100 ml - Puhdistuslinja, Kasvojen Monitoiminen Kuorinta & Naamio

SKU 3760187770277 Kategoriat , Tags , Brand: