66°30

66°30 Purity Cycle Face Scrub & Mask -Kuorinta & Naamio 100ml

33,50 

Super tehokas kuorinta-naamio on suunniteltu erityisesti miesten iholle.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Tämä super tehokas kuorinta-naamio on suunniteltu erityisesti miesten iholle. Se puhdistaa ihoa tehokkaasti ja poistaa päivän aikana ihoon kertyneet epäpuhtaudet. Ihosta tulee kuorinnan jälkeen pehmeämpi ja kuulaampi. Tuotteen sisältämä kaoliini puhdistaa ihoa tehokkaasti ja karitevoi pehmentää. Ihoa kuorivat rakeet on saatu riisipuuterista ja aprikoosinkivimurskasta sekä hedelmähapoista jotka samalla myös kirkastavat ihon pintaa.  Kasvojen ihoa suositellaan kuorittavaksi noin kerran viikossa. Mikäli sinulla on erittäin herkkä iho voit käyttää tuotetta pelkästään naamiona, jolloin iholle ei tule mekaanista ärsytystä. Pakkauskoko 100ml.

Käyttöohje:
Levitä tuotetta iholle ja hiero kevyesti kostutetuilla sormenpäillä kasvoille ja kaulalle, jotta saat kuorivan vaikutuksen. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Jätä tuote kasvoille ja anna vaikuttaa noin 5-10min.. Huuhdo naamio pois haalealla vedellä.

INCI: Aqua (Water), Kaolin, Glycerin*, Oryzasativa (Rice) Powder*, Heliantusannuus (Sunflower) Seed Oil, Rubusidaeus Fruit Water*, Polyglyceryl-6 Distearate, Prunusarmeniaca (Apricot) Seed Powder*, Butyrospermum Parkii (Sheabutter)*, Lavapowder (Pumice), Butyrospermum Parkii (Shea) Nutshell Powder*, Solanumlycopersicum (Tomato) Seed Oil, Vaccinum Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharumoffinarum (Sugarcane) Extract, Citrus Aurantiumdulcis (Orange) Fruit Extract, Citruslimon Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugarmaple) Extract, Palmiticacid, Tocopherol, Fragrance, Citricacid, Cellulosegum, Microcrystallinesellulose, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinum Macrocarbon (Cranberry) Seed Oil, Stearicacid, Dehydroaceticacid, Sodiumdehydroacetate, Sodiumbenzoate, Gluconanolactone,  Cellulose, Potassiumsorbate, Benzylalcohol, Calciumgluconate.

*Luomuviljelty raaka-aine

 

66°30

66°30 -tuotesarja on suunniteltu erityisesti miesten iholle. Tämä on huomioita muun muassa tuoksuissa, raaka-aineissa sekä pakkausten ulkonäössä. Tuotteita on erittäin helppo käyttää ja siksi ne sopivatkin hyvin osaksi jokapäiväistä ihonhoitoa. 66°30 -tuotesarja on saanut nimensä maapallon kallistuskulmasta suhteessa päiväntasaajaan. Tämä kuvaa maailmassa vallitsevaa voiman ja haurauden tasapainoa, mikä näkyy myös meidän jokapäiväisessä elämässämme. 66°30 onkin uudenlainen luonnonmukainen tuotesarja kaikille, ketkä haluavat pitää huolta sekä ympäristöstä että omasta ihostaan. Tuoteet sisältävät ainutlaatuista patentoitua Urban Shield -tehoyhdistettä. Yhdiste suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisia haittatekijöitä vastaan, joita ihomme kohtaa päivittäin.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.