Aamumaa

Aamumaa Karpalovoide 50ml

16,60 

Aamumaan karpalovoide sisältää karpalonsiemenöljyä ja on kosteuttava, silottava ja hoitava voide.

Vain 2 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aamumaan karpalovoide sisältää karpalonsiemenöljyä. Voide sopii kuivalle iholle hoitovoiteeksi ja kaikille ihotyypeille pakkasvoiteeksi. Kosteuttava, silottava ja hoitava voide. Karpalo sisältää runsaasti C-vitamiinia, mineraaleja ja antioksidantteja.

Tuote valmistetaan pienissä erissä, jolloin varmistetaan, että asiakas saa tuoreen tuotteen.

Säilytetään viileässä.

 

INCI: butyrospermum parkii*, cocos nucifera oil*, vaccinia macro carbon seed oil*, vaccinia vitisidaca seed oil, tocopherol

*  Luomu raaka-aine

 

Aamumaa

Vuonna 2009 Kristiina Lönnrothin perustama Aamumaa-sarja viestii tuotteiden kautta ympäristönsuojelusta ja luonnon kauneudesta. Aamumaan hellävaraisiin ja käsintehtyihin luomusaippuoihin käytetään Suomen luonnon antimia ja jokainen saippua valmistetaan ekologisista raaka-aineista. Luomusaippuaa koristaa uhanalaisen eläimen tai linnun jalanjälki.

Luonnonläheisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Saippuoiden valmistusaineet ja -menetelmät ovat ekologisia, joiden lisäksi Aamumaan käyttämä sähkö on eko-energiaa. Työtilojen ja välineiden puhdistus hoidetaan ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla ja pakkauksilla on FSC-sertifikaatti. Oliiviöljyt on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti ja ne on myös tarkastusnumeroitu. Aamumaa on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Luomuoliiviöljypohjaiset, hiukan kookosöljyä, Sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävät saippuat soveltuvat kasvo-, käsi-, ja vartalosaippuaksi. Tuotteiden värit ovat luonnon mineraalipigmenttiä ja tuoksut aitoja eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena toimii E-vitamiini ja rosmariiniuute.

Aamumaa herättää ajatuksia siitä, miten jokainen omilla valinnoillaan voi vaikuttaa luonnon hyvinvointiin.